Паста з морським коктейлем
12.01.2022 | fish club
Відварити локшину 250 г
Відварити морський коктейль max 3 хв від закипання.
Лише потрібно відварити Лангустини або королівські креветки не більше 3х хвилин.
На порцію потрібно 2-3 шт за бажання
Соус бешамель-без нього тут не обійтися і при цьому - найсмачніша річ, підійде для багатьох страв:
1. Розтопити вершкове масло 100 г, обсмажити в ньому 2-3 зубочки часнику,
2.Додати 1 ст. ложку борошна і швидко помішувати з олією та часником.
3.Додати натертий сир, краще пармезан або сулугуні 100-150 г
4. Потім додати 2 склянки вершків або молока, теж поступово перемішуючи
5. Поперчити та посолити.
Усі соус готовий!
Акуратно викласти локшину на тарілку, полити соусом бешамель та викласти зверху морепродукти!