Паста з морським коктейлем

Паста з морським коктейлем

Відварити локшину 250 г

Відварити морський коктейль max 3 хв від закипання.

Лише потрібно відварити Лангустини або королівські креветки не більше 3х хвилин.

На порцію потрібно 2-3 шт за бажання


Соус бешамель-без нього тут не обійтися і при цьому - найсмачніша річ, підійде для багатьох страв:

1. Розтопити вершкове масло 100 г, обсмажити в ньому 2-3 зубочки часнику,

2.Додати 1 ст. ложку борошна і швидко помішувати з олією та часником.

3.Додати натертий сир, краще пармезан або сулугуні 100-150 г

4. Потім додати 2 склянки вершків або молока, теж поступово перемішуючи

5. Поперчити та посолити.


Усі соус готовий!


Акуратно викласти локшину на тарілку, полити соусом бешамель та викласти зверху морепродукти!