Страва, яка ніколи не набридає

Страва, яка ніколи не набридає

Дуже швидка і дієтична страва, яка ще й шалено смачна. Вона підійде і в якості першої страви, і як аперитив. Ще один ії "плюс" - в неї кожен раз можна вносити не великі нотки для різноманітності і тунець їм прекрасно і вдячно піддається, тому що має нейтральний смак.


Отже, імбирний раунд.


На 2 порції:

  • 150-200 г ЛОіНСОВ тунця;
  • 1 авокадо;
  • Сок 1/2 лайма чи лимона;
  • 2 ст.л. соєвого соусу;
  • 2 ст.л. кунжутного масла;
  • 1 ч.л тертого свіжего імбиру;
  • 2 пір'їнки зеленої цибулі;
  • Чорний кунжут;
  • Капелька васабі.

Маринад для тартара:


Змішати соєвий соус, кунжутне масло, крапельку васабі і дрібно нарізану зелену цибулю і імбир, натертий на дрібній тертці.

ЛОІНСИ тунця нарізати дрібними кубиками, перемішати з маринадом, поставити в холодильник на 6-12 годин.

Авокадо очистити, нарізати дрібними кубиками і змішати з соком лайма чи лимона.

За допомогою формувального кільця викласти на тарілки шар авокадо і зверху - тартар з тунця.

Прикрасити дрібно посічений цибулею і чорним кунжутом.


Смачного!