Потрясне філе сьомги з ананасом

Потрясне філе сьомги з ананасом

Філе або стейки сьомги в конвертиках з пергаментного паперу з ананасом в гостро-солодкому тайському соусі - справжній шедевр кулінарії.

Для приготування страви знадобиться:

  • філе сьомги 3 шматочки по 300 г;
  • ананас 9 кружечків консервований або свіжий;
  • перець чилі 1 шт або карпатський консервований 2 шт;
  • петрушка і кінза по 1/4 пучка;
  • тайський гостро-солодкий соус 1-2 ст.л;
  • рослинне масло 1 ст.л;
  • сіль за смаком.

Зверніть конвертики з пергаментного паперу. Змастіть внутрішню поверхню конвертиків рослинним маслом. Покладіть в конвертики ананаси, розрізані навпіл. Посоліть сьомгу і добре змастіть її тайським соусом. Дрібно наріжте перець чилі і зелень, потім прикрасьте зверху рибку.

Поставте запікатися в духовку при температурі 180'С, режим верхньої конвенції на 20-25 хвилин.


Ось швидко і смачно! Кілька хвилин, і шикарна страва вже у вас на столі!